Preconference workshop NVMO-congres 2018

Pasemeco is in november 2018 aanwezig bij het jaarlijkse congres van de Nederlandse vereniging voor Medisch Onderwijs (NVMO) in Egmond aan Zee. Het congres biedt een platform voor het bespreken van ontwikkelingen op het gebied van medisch onderwijs. Innovaties en onderzoeksresultaten worden in verschillende presentaties, workshops, en debatten uitgewisseld. 

Preconference workshop

Op 14 november verzorgen we een preconference workshop. Onder de naam ‘Palliatieve zorg in de basisopleiding’ maken deelnemers kennis met onderwijsmateriaal in de toolbox die Pasemeco ontwikkelt voor geneeskunde faculteiten van Nederland. De toolbox kan flexibel en op maat worden ingezet in de verschillende medische curricula. Deelnemers aan de workshop onderzoeken hoe onderdelen van die toolbox kunnen worden geïntegreerd in het eigen, al bestaande of toekomstige curriculum. Deelnemers maken een plan om onderwijs over palliatieve zorg in dit curriculum een plaats te geven. Ook denken zij mee over hoe de toolbox verder kan worden aangevuld. 

 

Deelnemen aan de workshop?

Meer informatie over het congres en het preconference-programma vindt u in deze folder. Aanmelden voor de preconference en het congres kan via onderstaande link:   


> NVMO-congres 2018

 

nvmo congres brochure voorzijde.jpg